Presentació

La pujada a Montanyans neix al 2015 a Sant Marçal (Castellet i la Gornal) amb motiu de donar a coneixer aquest bonic poble i els seus voltants. Situat entre vinyes, Sant Marçal es un poble petit on el contacte amb la natura es molt proper. D’aquesta manera es creen les diferents modalitats de la pujada a Montanayans amb l’objectiu de fer gaudir als participants d’aquests paratges.

La societat recreativa Santmarçalenca organitza aquesta prova amb l’ajuda de l’ajuntament del municipi (Castellet i la Gornal) i altres col.laboradors.

La Pujada a Montanyans ofereix la possibilitat de fer 2 recorreguts de 14 i 8 km respectivament. El recorregut de 14 km es pot fer corrent o caminant mentres que el de 8 km es exclusiu per caminadors. Els 2 circuits discorren entremig de vinyes i boscos propers al nucli de Sant Marçal. Circuits força ràpids sense gaires dificultats.

A l’edició del 2018 s’afegeixen 2 curses  pels més petits (mini i infantil). La mini per edats de 0 a 7 anys i la infantil per edats de 7 a 13 anys. La mini tindrà un recorregut de 200 metres i la infantil de 400.

Us esperem a Sant Marçal el pròxim 2 de desembre!

Anuncios